Refresh

This website np.pl.ua/2023/10/v-boiakh-zaukrainu-zahynuly-dvoie-voiniv-z-poltavshchyny/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

В боях за Україну загинули двоє воїнів з Полтавщини

На війні з росіянами загинули двоє військових з Полтавської області – Андрій Ярський з Кобеляцької громади та Сергій Левченко з Семенівської.

10 жовтня Андрій Ярський внаслідок отриманих поранень не сумісних з життям загинув у районі населеного пункту Новомихайлівка, Донецької області. Загиблого поховають у Кобеляках, повідомили у Кобеляцькій міській раді.

Андрій Ярський народився 24 травня 1975 року. У 1984 році переїхав з батьком у с. Світлогірське, де і отримав неповну середню освіту. По закінченню Світлогірської школи навчався у тодішньому Комсомольському гірничо-збагачувальному технікумі. По закінченню навчання проживав у місті Кобеляки. Мав родину. Займався будівельними роботами та найбільше полюбляв ландшафтний дизайн. Останній час проживав з батьком – Олександром Борисовичем Ярським, який добровольцем пішов у зону АТО.

24 лютого 2022 року, Андрій був призваний 3 відділом Полтавського РТЦК та СП Полтавської області захищати Україну від посягань ворога. Служив кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А7311 військової частини А704. Має нагороду “За оборону рідної держави”.

10 жовтня 2023 року Андрій Ярський внаслідок отриманих поранень не сумісних з життям загинув у районі населеного пункту Новомихайлівка, Донецької області.

У полеглого воїна залишились донька та близькі родичі.

30 червня 2023 року, захищаючи України, загинув Левченко Сергій Володимирович з Семенівської громади, повідомили на фейсбук-сторінці Відділу культури та дозвілля Семенівської селищної ради.

Сергій Левченко загинув біля населеного пункту Роздолівка поблизу Бахмута. Прощання з полеглим захисником відбудеться 13 жовтня о 12.00.

 

 


Перейти до вмісту